A door to infinity

Een deur in het gebouw van de redactie van Het Parool. Het gebouw stond er nog maar een paar jaar en nieuwe bedrijven waren zich er nog volop aan het installeren.
Deze verdieping stond nog leeg. Waartoe de deur toegang gaf, weet ik niet. Misschien naar de oneindigheid?

A door in the building of the editorial desk of Het Parool. It was built only a few years ago and new companies were settling.
This floor was still empty. I don’t know where the door was giving access to. Maybe to infinity?
hp2.gif

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s