Zaterdag

Voor er iemand denkt dat het niet zo was: zaterdag was superleuk!
Met een vijftiental bloggers naar de fototentoonstelling van Jimmy Kets en daarna een wandeling en een terrasje in Antwerpen. Wat kan een mens nog meer wensen?
Artur en Ruud van Broodje Licht genoten er volgens mij ook van.Voor herhaling vatbaar. Het volledige verslag volgt later deze week nog.

Advertenties

5 Reacties

 1. Ik ben een rustig mens, dus aan mij kun je moeilijk zien of ik het nou echt wel een mooie dag vond. Ik vond het zéker een dag die voor herhaling vatbaar is.

  Het grootste nadeel is nog steeds die reis. Het is erg onprettig om grote stukken via de trein te rijn. Ik zat zowat de hele dag aan mijn terugreis te denken, omdat er zoveel onrust was op het treinnet.

  Gelukkig ging alles nog goed…

  september 25, 2007 om 2:17 pm

 2. Sorry Tim, we hebben ons misschien wat al te vrolijk gedragen..
  Ik vond het een superdag, ook al doordat ik ondekte dat sart68 supervrouwelijk is en daar had ik een heel andere voorstelling van. Aangenaam verrast dus!
  Monique, ik wens jouw heel veel succes in jouw nieuwe job!
  Lekkere plaat van Artur en Ruud!

  september 25, 2007 om 9:14 pm

 3. geachte redactie,

  mag ik mijn frustratie uiten over de plezierige manier waarop ik U heb weten te ontmoeten 🙂 het was erg gezellig allemaal zoals het bewijsmateriaal hier duidelijk niet kan verhullen. daarintegen en des al niet te min was het erg leuk om eens iemand zo enthousiast te horen praten over haar nieuwe (droom) baan. ik wens U dan ook veel succes in de uitvoering daarvan en vraag U een klein gaatje in uw fotoredaktie open te houden voor een jonge aanstormende straatfotograaf uit Dendermonde met zijn supersnelle reaktievermogen.

  Verder zouden wij lezers meer vrolijke artikels zien over hamsters die verstand hebben van de laatste parijse mode en de nieuwe generatie oudevandagen die in de voetsporen treden van Tia Hellebaut.

  vriendelijke groet,

  september 25, 2007 om 10:09 pm

 4. sart68

  @ Tim: Had het toch door dat je genoot. Volgende keer spreken we iets dichter bij jou in de buurt af. Is het fotomuseum van Charleroi niet eens een idee?
  @ René: De aangename verrassing was wederzijds. Gelukkig was mijn voorstelling van jou wel redelijk juist.
  @ Ruud: HLN is dan ook een fantastische krant om er te werken. Die jonge Dendermondenaar zal misschien niet onmiddelijk zijn kans wagen bij onze krant maar ik weet zeker dat hij wel ergens anders potten zal breken. En die hamsters en die bejaarden: daar wordt aan gewerkt.

  september 26, 2007 om 12:22 am

 5. Aha ook hier een leuke foto van afgelopen zaterdag!

  september 27, 2007 om 5:01 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s