Thailand -> Belgie

Ze missen mij. Ik voel het gewoon. Karel steelt mijn foto’s omdat hij snakt naar een reactie van mij, ons mama laat weten dat ik het er wel heel erg van pak omdat ik es een dagje niet blog en de vrienden beginnen ook al volop te smsen, te mailen, te ik-weet-niet-wat.
1 week is niet lang en ik had hier gerust nog wel wat kunnen blijven plakken. Er is nog zo veel te zien, mijn afdrukvinger reageert trager dan mijn ogen en het weer zou je hier zalig tropisch kunnen noemen.
Maar mijn vakantie is zo goed als op voor dit jaar en eigenlijk zijn de batterijen weer helemaal opgeladen. Morgenavond neem ik het vliegtuig en zondag sta ik zo rond een uur of 7 terug in Zaventem.
Ik heb weer een stukje wereld (tempels, Boeddha’s, monniken en veel mensen) gezien dat ik van mijn lijstje kan schrappen. Ondertussen staan er 18 landen op het lijstje, maar ik heb er nog een hele hoop te gaan. Volgend jaar heb ik weer wat vakantie en ik ben nu al aan het uitkijken wat de volgende trip gaat worden.

Advertenties

3 Reacties

 1. Goede reis naar huis en neem als afscheid van Thailand op het vliegveld nog even zo’n lekkere cocktail, dan is het vliegen een slaperige aangelegenheid en kom je fit op Zaventem aan. 😉

  november 14, 2008 om 4:10 pm

 2. Karel

  Ikke u missen? Was je dan weg? Tiens nu dat je het zegt het is een beetje stiller links van mij. De stagiaire zit daar nu. Eigenlijk wel leuk. Blijf nog maar effe daar. 🙂

  november 14, 2008 om 6:35 pm

 3. normaal moet je al 5 maanden met dat gevoel rondlopen!

  november 20, 2008 om 10:01 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s